dinsdag 20 juli 2010

Monster Hunter Mania

Ach ja.. Gobul... Alleen de naam al. Tussen awesome namen zoals Lagiacrus, Deviljho, Diablos en zelfs Great Jaggi, klinkt Gobul nu niet echt imposant. En dat is hij eigenlijk ook niet. Gobul kan je zien als een beloning voor de doorzetters. Na al die moeilijke gevechten komt opeens dit ding tevoorschijn. Of eigenlijk niet. Gobul valt bijna nooit als eerste aan. Sterker nog, door op de juiste plek te vissen kan je Gobul gemakkelijk op het land krijgen waar hij als een.... vis op het droge is.

Hij heeft wat verlammende aanvallen en je moet hem grotendeels in het water bevechten maar vergeleken met de andere aquatische monsters stelt hij weinig voor. Zijn armor setje en wapens zijn ook niet echt interessant als je het mij vraagt. De enigste reden waarom je op dit onding zou willen jagen is om de longsword vrij te spelen. Voor de rest is deze overmaatse kogelvis maar lame. Je zou bijna vergeten dat hij in het spel zit.

2 opmerkingen:

  1. Tenzij je het over z'n High Rank-variant hebt. Die vervolgens ook en aardige armor voor Blademasters geeft, met Speed Eating +3.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. That reminds me, ik moet echt weer vaker gaan spelen want ik heb de helft van de high rank monsters nog niet gezien hehe

    BeantwoordenVerwijderen