dinsdag 6 juli 2010

Monster Hunter Mania

Dus je hebt inmiddels Great Jaggi, Qurupeco en Royal Ludroth verslagen. Wat staat je dan te wachten? Een reusachtige waterdraak genaamd Lagiacrus. Dit monster is de reden waarom jij naar het dorp gehaald bent. Het dorpje dat als je thuisbasis dient heeft last van zware aarbevingen en de oorzaak er van is niets minder dan een Lagiacrus, althans dat denken de inwoners.

Als beginnende speler kom je Lagiacrus al in een vroeg stadium tegen en de game geeft je hier het beste advies ooit, REN SUKKEL! Dat ding is veel te sterk voor je! Een dappere speler probeert hem toch aan te vallen, maar zelfs de Monster Hunter experts komen er al snel achter dat dit niet de juiste methode is. Pas na flink wat quests en een fatsoenlijk armor setje bij elkaar geschraapt te hebben is het tijd om Lagiacrus aan te vallen.

Dit gaat je de eerste paar keer niet lukken. Lagiacrus vecht vaak in het water, een slimme speler zal dus een armor setje gebruiken dat je in staat stelt beter in het water te vechten. Maar welk monster bied zo'n set? Lagiacrus natuurlijk! Ik hoef je niet uit te leggen waarom dit een probleem is of niet?

Afijn, na een even flink oefenen zal het je uiteindelijk lukken om Lagiacrus te verslaan en daarmee het dorpje te redden. Helaas blijkt de oorzaak ergens anders te liggen. Maar zo veel groter kunnen die monsters niet worden toch?
OH WHAT THE FUCK!?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten