maandag 21 juni 2010

Monster Hunter Mania

Royal Ludroth, Bananasaurus, SpongeBob. Hoe je dit ding ook wilt noemen, is voor veel beginnende spelers het moment waarop ze de game wegsmijten en hem nooit meer opstarten. Waar je bij de vorige 2 monsters nog een redelijk eind kon komen door flink op ze los te rammen, zal je bij Royal Ludroth goed over elke aanval na moeten denken. 1 verkeerde beweging of ongeduldige aanval kan je de kop kosten.

Niet iedereen zit hier op te wachten. De game is behoorlijk pittig om onder de knie te krijgen. Maar de doorzetters worden gelukkig wel beloond. Het gevoel om zo'n reusachtig monster na een lang en moeilijk gevecht eindelijk de genadeklap te geven is geweldig! Weinig games kunnen dit gevoel evenaren.
Maar tja, die genadeklap uitdelen is dus niet bepaald gemakkelijk. Vooral niet als Ludroth besluit het gevecht naar het water te verplaatsen.

In Monster Hunter Tri vinden een aantal gevechten plaats in het water, met als gevolg dat het gevaar van alle kanten kan komen. Onderwater beweeg je moeilijker, moet je rekening houden met je zuurstof en wil de camera nog wel eens weigeren mee te werken. Dus mocht je nog niet de neiging hebben de game uit je WII te rukken en in tweeën te breken, dan zal dat nu niet lang meer duren. Maar hou nog even vol! Dan kan je het tegen andere monsters opnemen. Monsters die je in 1 aanval knock out krijgen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten