donderdag 16 december 2010

30 Days of Gaming: Day Three

The guilty pleasure game


Je hebt van die games waarvan je eigenlijk niet wil dat mensen weten dat je het leuk vind. Een guilty pleasure zeg maar. Voor mij is dat "Natural Fawn Killers"
Niet alleen is de naam een verschrikkelijk slechte grap, de game zelf is ook behoorlijk gestoord. Je doel in deze game is het afknallen van zo veel mogelijk schattige konijntjes en herten. En dat doe je met raketwerpers, miniguns en kanonnen. Zoals je waarschijnlijk verwacht met deze wapens zit er ook flink wat geweld in de game, je hebt elk level ook een blood bag die je moet vullen door het afslachten van deze diertjes.

Dit klinkt allemaal erg gruwelijk maar de game heeft een tekenfilm look dus kunnen ze met een hele hoop wegkomen. Later in de game zal je het ook tegen sterkere vijanden op moeten nemen, namelijk beren en een t-rex... I know. Maar het geweld is niet eens de voornaamste reden waarom ik deze game als een guilty pleasure beschouw. De controls, graphics en lengte van de game zijn ook allemaal ondermaats. En toch start ik zo nu en dan de game nog eens op om wat schattige konijntjes te onthoofden. PETA zal me villen als ze er achter komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten