maandag 23 augustus 2010

Top 5 meest irritante videogame personages

Videogames are awesome! Maar zo nu en dan duiken er personages op die je al snel de neiging geven je controller weg te smijten. Sterker nog de gedachte aan deze gasten alleen is al genoeg om je hele dag te verpesten. Dus bij deze mijn persoonlijke top 5 meest irritante videogame personages.5: Toad - Super Mario Bros

Toad of eigenlijk ALLE toads zijn de inwoners van het Mushroom Kingdom. En zodra er ook maar IETS gebeurd krijsen ze meteen om hulp. En ik meen het als ik krijsen zeg! Iedereen die opgegroeid is met een NES weet nog hoe frustrerend het was om na 4 levels ploeteren en eindelijk de eindbaas verslagen te hebben, de woorden "Thank you Mario! But our princess in in another castle!" te horen. Misschien als jullie wat duidelijker geweest waren was dit niet gebeurd! En denk je dat ze je wat hulp bieden? Natuurlijk niet! Mario krijgt powerups als hij paddenstoelen eet. Toad is een wandelende paddenstoel. Hmmm.....


4: Tingle - Legend of Zelda

Tingle is gewoon creepy! Deze volwassen kerel in een fee├źn kostuum wil niets liever dan een echte fee worden. Dat alleen al maakt hem creepy. Maar er gaat een veel duisterder geheim achter die glimlach schuil.  In Wind Waker bevrijd Link hem al redelijk vroeg in de game uit de gevangenis (Waar hij thuis hoort btw) En hoe bedankt hij Link? Door later in de game bepaalde schatkaarten voor hem te vertalen. Dat klinkt niet slecht ik weet het, wat het belachelijk maakt is het feit dat hij 398 rupees per kaart vraagt! Sterker nog je moet bijna altijd de upgrade voor je portemonnee halen omdat je anders steeds 1 rupee te weinig bij je kan dragen om van zijn diensten gebruik te maken.


3: Bailo en Sunder - Breath of Fire III

Bailo en Sunder zijn eikels. Er is gewoon geen andere manier om deze 2 te beschrijven. De hele eerste helft van Breath of Fire III bestaat uit niets anders dan vluchten voor deze twee. Ze beginnen met je huis in de fik te steken en jou en je twee vrienden in elkaar te rossen. Als je ze later weer tegenkomt ontvoeren ze je en proberen ze je te verkopen. Als je ze vervolgens weer tegenkomt ontvoeren ze je nog een keer, samen met de plaatselijke prinses en verkopen ze je op de zwarte markt. Later kom je ze NOG een keer tegen en dwingen ze je te vechten in een toernooi. En pas dan krijg je EINDELIJK de mogelijkheid om ze verrot te schoppen. Oh en heb ik al gezegd dat je in de eerste helft van deze game nog geen volwassen kerel bent? Je bent een klein jochie! En deze twee bullebakken doen hun uiterste best om je leven zo flink mogelijk te verzieken. En het zijn nog furries ook!


2: Roman Bellic - Grand Theft Auto IV

Je bent met een missie bezig. En word van alle kanten beschoten, de politie zit je op de hielen, je energie is bijna op en dan gaat je telefoon.... Je weet al wat er gaat gebeuren maar toch neem je op. NIKO! MY COUSIN! Of hij nu naar wat American titties wil kijken of met je in bowlen wil gaan zijn timing komt NOOIT goed uit. En weet je wat het ergste is? Hij word nog kwaad ook als je hem moet afwijzen. IK HEB HALF LIBERTY CITY ACHTER ME AANZITTEN! HOEPEL OP MET JE BOWLEN! Ik was dan ook zo dankbaar toen ik te horen kreeg dat je hem kan laten neerknallen tegen het einde van de game.


1: MoneyBags - Spyro The Dragon

 En we zijn bij nummer 1 beland. Moneybags is de meest irritante en grootste douchebag ter wereld. Hij staat voor ALLES wat verkeerd is. Je wil de brug over om het level te halen? Moneybags blokkeert je weg tot je hem betaald. Je bent een powerup nodig om onder water te kunnen zwemmen? Moneybags wil eerst keiharde cash zien. Je vrienden zijn gevangen genomen en wie werkt opeens voor de vijand? MONEYBAGS! GRAAGH! Het enige positieve wat ik over deze eikel kan zeggen is dat je de mogelijkheid krijgt zijn reet in de fik te steken aan het einde van Year of the Dragon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten