maandag 16 augustus 2010

Little House on the Prairie

Vandaag kwam ik tot de geweldige ontdekking dat SBS6 eindelijk besloten heeft Little House on the Prairie van de buis te halen. Waarom ben ik hier zo blij om? Simpel! Nu hoef ik er niet langer na te kijken tijdens het eten. Thuis eten we vaak voor de tv. Dit komt omdat we met 4 mensen samenwonen. Ieder met een eigen baan/school etc. Dit maakt het vaak moeilijk om aan tafel te eten, vandaar dat we regelmatig met het bord op schoot voor de tv zitten. En helaas betekent dit vaak dat de tv op SBS6 staat. Ik ben blijkbaar de enigste hier die een schijthekel aan die serie heeft.

Waarom SBS6 deze serie zo ontzettend lang heeft uitgezonden is mij een raadsel. Vooral omdat ze ook een tijdje goede shows zoals Monk lieten zien. Little House on the Prairie is een ontzettend verouderde serie die simpelweg niet meer kan in dit tijdperk. De serie valt regelmatig in herhaling en het voelt echt aan alsof ze maar 3 soort verhalen konden bedenken. Voor elke goede scene zijn er tien die zo mierzoet zijn dat een suikerspin er nog diabetes van krijgt. Wil je een drinking game spelen? Neem dan een shot elke keer als je de woorden "Bless you Charles Ingles!" hoort. En als je helemaal lazarus wil worden neem je er nog een als "Oh pah..." weer eens voorbij komt zetten.
 
Het gebeurd niet vaak dat SBS6 iets doet wat in mijn ogen een slimme zet is. Blijkbaar zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Maar wat komt er dan voor in de plaats? Een of ander dom huizen programma wat niemand iets kan interesseren. Maar het is altijd nog beter dan Charles Ingles, de enigste man die heiliger dan God is.
Dus ja SBS6 jullie zijn een beetje in waardering gestegen. Ik denk dat jullie inmiddels op -99999 staan.

1 opmerking: