zondag 22 augustus 2010

Meer Expendables

Hey guess what!? Ik ben nog niet klaar met over The Expendables te lullen. De film had beter kunnen zijn als ze enkele acteurs hadden vervangen. Blijkbaar bleek dit niet zo eenvoudig te zijn.

-Jean-Claude Van Damme kreeg een rol aangeboden maar wees deze af omdat de rol geen diepgang had (in tegenstelling tot zijn andere rollen zeker.....)

-Wesley Snipes zou Hale Ceasar spelen maar hij mocht Amerika niet uit omdat hij in de problemen met de belasting zat. Forest Whitaker zou vervolgens de rol overnemen maar dit ging ook niet door omdat zijn schema niet goed uitkwam. Vervolgens zou 50 Cent de rol op zich nemen, maar gelukkig zorgde commentaar van de fans er al snel voor dat Terry Crews de rol kreeg (Thank GOD!)

-Steven Seagal zou ook een klein rolletje krijgen maar wou niet meewerken omdat hij problemen had met de producer Avi Lerner.

-De rol van Bruce Willis zou eerst door Schwarzenegger gespeeld worden, maar hij koos voor een kleiner rolletje vanwege zijn politieke carrière. Kurt Russell zou vervolgens de rol op zich nemen maar meneer had op dit moment geen zin in "Ensemble acting" (snotaap) Vandaar dat Willis er met de rol vandoor ging.

Zo zijn er nog veel meer kleine rolletjes die voor andere mensen geschreven zijn, er zijn zelfs mensen zoals Sandra Bullock die interesse toonden in de film maar helaas geen rol gekregen hebben. Wat me vooral opvalt is de enorme ego van gasten zoals Seagal en Van Damme en Russell. Dit was een geweldige kans om hun carriere nieuw leven in te blazen, of in ieder geval even snel in te cashen. Oh well Hollywood, wat moet je ermee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten