donderdag 13 oktober 2011

Tv time has crept up on me

Whoa whoa whoa! Wat is hier allemaal aan de hand? Dit was het Nieuws, Southpark, Mythbusters, Dexter... Danny Trejo schijnt in Sons of Anarchy mee te spelen, dus misschien tijd dat ik daar ook eens naar ga kijken.
Hoe kan het dat ik dit allemaal gemist heb? Normaal gesproken ben ik altijd op de hoogte van wanneer welke show begint maar het is me totaal voorbij gegaan deze keer! Zal het te maken hebben met het feit dat ik te druk bezig ben met school opdrachten? Het zal toch niet zo zijn dat ik volwassen aan het worden ben!
Ik denk dat ik dit seizoen maar lekker rustig aan doe en de afleveringen laat op stapelen. Ik heb de eerste 3 seizoenen van Dexter in een dikke week gekeken en niet elke week hoeven te wachten heeft ook zo zijn voordelen. 

Then again, het vorige seizoen eindigde op zo'n belabberd slechte noot, dat ik eigenlijk ontzettend nieuwsgierig ben of het nu wel aan seizoen 2 en 4 kan tippen...

1 opmerking:

  1. Hj, installeer Sick Beard (HAH! Jij had het kunnen maken ;) ). Daar vul je je series enzo in die je wil volgen en hij stuurt ze automatisch door naar SabNZB (nieuwsgroepen dus).

    Zo mis ik dus nooit een episode, verder zitten er nog meer toffe functies in. Meer info:
    http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1438396/0

    BeantwoordenVerwijderen