woensdag 8 juni 2011

E3: Sony

Sony begon waar Sony altijd mee begint. Praten over verkoopcijfers waar niemand interesse in heeft. Verder kregen we flink wat beeldmateriaal te zien.... Van games die we al lang gezien hadden. Dus eigenlijk niets nieuws. De eerste helft van de conference was dus dodelijk saai.
De tweede helft was iets beter toen ze de Playstation Vita aankondigden. Op zich is het een prima handheld, maar vergeleken bij de hype van de 3DS vorig jaar krijg ik het gevoel dat het een beetje "underwhelming" was. Wat ook niet echt hielp was dat de zaal in lachen uitbarstte toen ze over de AT&T functionaliteit van de Playstation Vita hadden.

Ook kregen we hier weer flink wat motion control gebabbel.  Maar niemand boeide dat echt. Wat dan wel weer interessant was, was het nieuws dat Sony met een 24" 3D televisie komt gepaard met een game en een bril voor een relatief lage prijs. Maar wat nog interessanter was is het feit dat deze televisie splitscreen mogelijk maakt, waarbij 2 spelers een apart beeld op dezelfde televisie zien. Erg slim gedaan en ik zie er ook echt de meerwaarde van in. Want splitscreen spelen is met games tegenwoordig bijna niet te doen. (Of je moet een 50" televisie thuis hebben staan)

Sony deed het dus stukken beter dan Microsoft, maar dat was dan ook niet echt moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten