maandag 3 januari 2011

New Kids Turbo

Dus ja, New Kids? Voor wie nog niet bekend is met dit zooitje ongeregeld een korte uitleg:
De serie gaat over vijf hangjongeren in het pittoreske Maaskantje. Naast veel Schultenbräu drinken en happy hardcore luisteren, zijn ze vooral bezig met..... weinig eigenlijk. De serie is mede dankzij youtube en Flabber enorm populair geworden. Zo populair zelfs dat er nu een heuse bioscoopfilm gemaakt is. New Kids Turbo.

Het gaat niet goed in Maaskantje. De financiële crisis slaat overal hard toe en de New Kids worden volledig onterecht ontslagen. Als dan ook nog eens de uitkering stopgezet wordt is de maat vol. Vanaf nu betalen ze nergens meer voor! Maar uiteraard is de overheid het daar niet mee eens. Zoals je kan zien gaat het verhaal eigenlijk nergens over en dat is ook precies zoals het moet bij deze film. New Kids staat bekend om zijn harde grappen en gestoorde hoofdrolspelers. Het verhaal moet de personages ondersteunen, niet andersom. En dat is gelukkig ook precies wat ze gedaan hebben.

Om een lang verhaal kort te houden, New Kids is hilarisch! Mits je de serie leuk vind, want eigenlijk is de film gewoon meer van hetzelfde, ik ken genoeg mensen die de serie niet kunnen uitstaan en deze raad ik dan ook aan om zo ver mogelijk uit de buurt te blijven. Iets wat niet eenvoudig zal zijn aangezien iedereen en zijn hond hier de film aan het quoten is. (Iets wat ze in de film zelf ook op de hak nemen, in de vorm van een klein jongetje dat uitspraken na zit te doen die hij op de TV ziet) Verder heeft de film vooral een enorm goede grapdichtheid, zit er een lekker tempo in en duurt het geheel ook weer niet te lang.

New Kids Turbo is dus uitsluitend voor de fans, ben je toch aan het twijfelen of de film iets voor jou is, kijk dan eerst even een paar afleveringen op youtube. Kan je daar om lachen dan zal je je ook kostelijk vermaken met de film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten